Storm
Home | Tilbage | Kargaard | Storm | Pede Bass | Søren Noah | Christian | Plaschke
 

storm_2.jpg (16918 bytes)Peter Storm i øveren på Skolen ved Torvet (1976-77) og læg mærke til den afsindig flotte Fender Strat i lakeret træ ... og Benson til højre.

Storm spillede forinden i "Blizzard" og skiftede så til Witchbrew, hvor han dels spillede rytme-guitar men også en del meget molodiske soloer. På et tidspunkt tror jeg, at Storm følte, at det blev "for lidt jazz-rocket" p.g.a. Kargårds egen udvikling - og måske for få soloer til Storm.

I hvert fald stoppede Storm på et tidspunkt og dannede "Joseph" sammen med 3 rødder ovre fra Årby: Allan Staunstrup (g, voc), Kim Bonde (b) og Claus Madsen (dm). Og her blev Storm sologuitaristen igen, hvilket nok passede ham bedre.

Storm er født på en heldig dag: altid har han været heldig. Jeg husker kun 2 gange, hvor heldet svigtede. For det første så "dovnede" han den så meget i gymnasiet, at han ikke blev indstillet til studentereksamen. Det var noget af en bet, som han ikke kunne gøre noget ved - udover at tage en HF senere.

storm_1.jpg (22810 bytes)Den anden (mere uforskyldte) smutter skete, da Storm ville være jagerpilot i militæret. Han var til de forskellige tests og BESTOD faktisk det hele. MEN desværre så var der netop dette år for mange der havde bestået - i forhold til dem de kunne optage på pilot-uddannelsen. Så der blev vist trukket lod blandt vinderne, og Storm blev ikke udtrukket !!

Han fik så at vide, at han kunne søge igen året efter - MEN ÅRET EFTER VILLE HAN DESVÆRRE VÆRE OVER ALDERSGRÆNSEN !!

Bad luck !! Storm måtte så igennem en lang og dyr privat uddannelse til pilot - og idag lever han skam af at flyve med charterturister i et privat firma. Men F-16, Top Gun o.s.v. det blev det altså ikke til.

Billedet: Storm midt i en solo i Juvi-Klubben, 1977.

Peter Storm's E-mail: ohrtstorm@get2net.dk