Pia
Home | Tilbage | Pia | AK | Familien | Vennerne | Pjevse-Mis | Noah himself | Div. fotos
 

Her er Pia foreviget på min 39-års fødselsdag i Oporto (Portugal 1997). Pia er en utrolig dygtig pædagog, arbejder som leder i en vuggestue og er vild med smukke krukker, skåle og vaser ... og fik i efteråret 2000 gennemtrumfet, at vi anskaffede os en solid gammel Toyota. Siden 2006 har vi dog ikke haft bil !

Vi har kendt hinanden siden november 1990 og boet sammen siden september 93. Og det vil vi gerne blive ved med ! Faktisk blev vi gift lørdag d. 10. november 2001 !!! (du kan se billeder fra brylluppet her)
 

Pia er gennem årene blevet slæbt med ud og cykle - og kunne også godt li' det, hvis det ikke skal gå alt for stærkt. Bjergene, naturen, den friske luft og helst godt vejr noget af tiden. Det er da rimelige krav !

Vi har sammen cyklet i Skåne, Halland, Småland, Lapland, på Bornholm, i Pyrenæerne, Tjekkiet, Andalusien, Nord-Portugal og på Korsika - samt en del kortere ture forskellige steder i Danmark.

I sommeren 98 blev jeg imidlertid lokket med på mit livs første charterrejse til Mytilini (Lesbos/Greece), så Gud ved, hvad det kan ende med ?? På billedet her er vi lige udenfor Jokkmokk (1994) lidt nord for polarcirklen og har netop set de første rener fra cykelsadlen.

 

Nogle gange har vi været i sommerhus på Sjællands Odde med mine forældre i september.

Dette billede er fra sept. 2000 - Pia samler lyngblomster på en lille udflugt. Hun er bare så sød !!

Pia på Sjællands Odde sept. 2000

 

Pia (Val Thorens, 2002)

Skiferie i Val Thorens, marts 2002.

Vi har endnu ikke være på skiferie i Val Thorens for sidste gang. Det er bare et FEDT skisted - faktisk den højest beliggende ski-by i hele verden ... Og med adgang til over 500 km pister i "De 3 dale".

 

Sverige, sommeren 2002. Vi var heldige med skønt vejr på hele turen rundt i Småland, Halland og rundt om Vättern med BIL og telt. Og min lillesøster Trine.

På billedet er Pia "fanget" lige inden sengetid i teltet.

Pia i Tatonka-tunnelteltet, Sverige 2002

 

På Cime de Caron (Val Thorens) 3200 m.

Søren Noah & Pia, skiferie i Val Thorens 2003

På toppen af Cime de Caron - det er turen op med den store gondol, som snupper ca. 80 skiløbere af gangen. Vejret var smukt næsten hele denne uge - vi fik en franskmand til at tage dette ene billede af os. Det var 4. gang vi var i "Valtho" ...

 

Så er vi tilbage i byen Corte midt på Korsika, sommeren 2003. En primitiv men rigtig hyggelig camp midt i bjergene.

Her er bare så dejligt. Denne gang havde vi lejet en bil og var rundt i Toscana samt på Korsika. Pia er sikkert ved at sende SMS hjem til AK, og vi har fundet et gammel bord og en stol - ren luksus.

Den sødeste skovtrold i Dala Floda !!

Det er her vi er oppe og besøge Sille & Lotte på deres ødegård uden strøm og rindende vand (Sverige 2005). Hold op, hvor er jeg heldig !

   
Sommeren 2006 - Pia på Akropolis i Athen.

Det var sindssygt varmt, mens vi besøgte ruinerne, så der blev drukket en del vand :-)

I baggrunden er det vist "Propylæerporten" og Nike-monumentet, som udgør indgangen til det øverste (egentlige) Akropolis.

Der foregår stadigvæk en masse restaurering af området - mon de nogensinde bliver færdig ? Trods alt var det alligevel en meget større oplevelse end vi havde forventet !!

   

Venedig, sept. 2009.

En skøn forlænget weekend, hvor vi bl.a. fejrede vores 16 års "flytte-sammen-dag" (vi har kun været gift ca. halvdelen af tiden).

Vi boede lige ud til Canal Grande ved Rialto-broen og kunne følge trafikken og livet på vandet. I det hele taget en utrolig idyllisk og anderledes by - netop p.g.a. kanalerne. Hver gang man drejer om et hjørne, så ligner det jo et postkort. En rigtig dejlig weekend !!

topbutt.gif (2182 bytes)