Noah himself
Home | Tilbage | Pia | AK | Familien | Vennerne | Pjevse-Mis | Noah himself | Div. fotos
 

Dette er Søren Noah - yours truly - som turguide hos Dansk Cyklist Forbund's rejsedivision "Live On Tour" på en mountainbike-tur i de franske alper i 1991.

Vi er på billedet oppe på la Meije-gletscheren ved la Grave og Alpe d'Huez. Her kunne vi stå på ski i korte bukser (og det gjorde vi), posere for vores medbragte fotograf ("Hi Bello") og køre råddent hele vejen ned igen på vore mountainbikes ... Kun ganske få styrt !

Læs nærmere om den tur ...

I baggrunden Alpe d'Huez (1991)

Og her er mig og mountainbiken under et appelsintræ i Portugal, sommeren 97 - på een af de utallige cykelrejser. Læs f.eks. om turen til de franske alper eller til Lapland !

Søren "Noah" Nielsen: født 28. juli 1958 i Kalundborg, hvor jeg også boede, indtil jeg blev 23 og færdig på seminariet i Holbæk i 1981. Jeg er altså uddannet skolelærer, har arbejdet i 15 år på et skole/behandlingshjem for adfærdsvanskelige unger - men har siden 96 undervist i IT på Niels Broc(København) og senest på Knord (handelsskolen i Hillrød). Check evt. mit andet website om de ting.

Jeg har aldrig haft kørekort - jeg cykler - og mener nok at man kan overleve uden en bil. Specielt i København og omegn. Min søde kone, Pia, mener dog, at det giver "øget livskvalitet" at have en bil, så i efteråret 2000 anskaffede vi faktisk en ældre Toyota. Vi har dog ikke bil i øjeblikket - og jeg har heller ingen tanker om at tage kørekort !!!

Et kort og et langt "CV" kan du finde andetsteds.

Jeg har spillet trommer, siden jeg var 17. Sidst noget soul/rock/funk med bandet Less Pouls & The Horny Horns .... 10 mand høj og fuld trutmund !!

På billedet er den "ældre" trommeslager ved at tørre sveddråber af sine briller under koncerten i Vega d. 9-12-98. Kig nærmere på bandet andetsteds på denne website !!

PS: Iøvrigt var jeg webmaster på Kasper Winding's officielle website i 11 år: www.kasperwinding.com (som nu er styret af hans "management").

Svedende trommeslager

Fast pligt: huset skal tømmes hvert år !

Søren Ryge(r)

Hvert år skal man huske at tømme og gøre rent i fuglehuset, som AK har lavet i skolen i 4. klasse. Ellers kommer der ikke nye lejere, og det er nu så hyggeligt.

Vi har oplevet, at der flyttede nogen ind 2 gange i løbet af et forår.

Og en anden gang ville jeg åbne lugen for at ordne det, og så fløj der faktisk en fugl lige op i fjæset på mig. Den lå s'qu allerede på æg derinde - og vendte heldigvis tilbage igen efter forskrækkelsen.

Faktisk har vi haft et par stykker helt inde over dørtrinnet, og jeg har 2 gange fodret en på hånden !!

I Epidauros (Peloponnes, Greece) i 2000 boede vi lige ud til en stor appelsinplantage, hvor vi måtte plukke alle de appelsiner vi ville.

Så de røg en tur i køleskabet og blev til skøn friskpresset juice i løbet af dagen.

PS: I juli 2006 besøgte Pia og jeg atter det samme sted. Intet havde forandret sig, og det var rigtig dejligt. Og det samme i 2011 og 2015 :-)

Link: Yialasi Hotel Apartments hos Kostas Bekas

Noah i Corte (Korsika 1999)

Dette specielle foto er taget i en sublim souvenirbutik i Corte - den tidligere "hovedstad" på Korsika. På cykelturen her i 1999 kunne man godt af og til have brug for en gedigen sørøver-pistol med ægte liv i ... Tatoveringen er forholdsvis ny på dette tidspunkt !

Man var ved at få knald i låget af varmen - og på de helt øde strækninger bliver man jaget af vilde, sultne og ensomme hunde ... (hot dogs :-)

Sommeren 2000 blev tilbragt i den lille græske by Epidauros på østkysten af Peloponnes. På vejen hjemad havde vi 2 overnatninger i Athen, og på billedet sidder Søren Noah iklædt sommerhat og læser en engelsk avis på toppen af vores hotel.

PS: Det er Akropolis i baggrunden.

Søren Noah's CV

Noah og Akropolis (2000)

   

       

Billeder fra 2004: hjemme, i Dyrehaven, i Sverige, ved Charlottenlund Fort og i Toscana.
Det siges, at jeg ligner min Far mere og mere :-)

   

topbutt.gif (2182 bytes)