AK
Home | Tilbage | Pia | AK | Familien | Vennerne | Pjevse-Mis | Noah himself | Div. fotos
 

AK-finke.jpg (47587 bytes)

Her er AK (Anne Katrine, født 27-3-84) som meget ung finke (ca. 5 år) i en hjemmesyet kjole, som hun var meget glad for. Hun brugte den faktisk som T-shirt længe efter, at den egentlig var blevet alt for lille.

Et par år efter flyttede vi sammen !

   

Sommer 93: Efter AK's sommerkoloni med skolen på Bornholm, så var vi i sommerhus på Helgenæs med mine forældre og min lillesøsterTrine.

AK havde fået en ny lille gul mountainbike, hvor kæden hele tiden faldt af. Dækkene fejlede dog ikke noget - og det gjorde smilet heller ikke. AK grinede som regel over hele hovedet det meste af tiden :-)

   

AK og Sara Brammer klædt og sminket som smølfer inden en fest på Tranegårdsskolen (febr. 98) - altså midt i 7. klasse.

"Bramse" var samme år med på cykeltur i sommerferien - og året efter på skiferie i Val Thorens.

 

   

ak-melon.jpg (20689 bytes)

Her er AK i gang med melon og juice på øen Mytilini (Lesbos) i Grækenland, sommeren 1998.

Pia's datter (født i marts 1984) blev matematisk student i juni 2003 og er for det meste temmelig kvik - og vi er efterhånden holdt op med at snakke om, hvor sent hun må komme hjem ... (bl.a. fordi hun er flyttet hjemmefra nu ...)

Hun samler på tasker og elsker at gå i butikker og købe ting, som hun senere bytter igen .... Territoriet er nu udvidet til at omfatte bl.a. Malmø, Sydney og Havanna ...

   
Skiferie i Val Thorens/Frankrig (marts 99)

AK forsøgte sig også en dag på snowboard - sammen med "Bramse". Og det tror jeg faktisk godt hun kunne lære - med lidt mere tid.

Billedet er taget nede i bunden ved "Jardin de Montana" med udsigt til Glacier de Peclet i baggrunden. Det var en fed ferie med masser af sne og sol. Kun en enkelt dag var det dårligt vejr, og da sneede det, så man ikke ku' se en hånd for sig. Men AK og jeg havde alligevel en lang tur med elefanthue, "dykkerbriller" og de tykke vanter på.

thorenslogo.jpg (9433 bytes)

   

Sommeren 2002: AK afsted 2 uger til Tenerife sammen med 5 drenge fra klassen. Første gang på ferie i udlandet uden mor eller far ... Og så har hun gennem det sidste års tid udviklet en underlig gevækst ved det højre øre, som fuldstændig ligner en mobiltelefon ...

2003: det blev tid til kørekortet samt et 13-tal i den individuelle 3.G-opgave. Til lykke !! 

På billedet er Pia og AK til Moster Mona's fødselsdag på Nordkrog (sept. 2003). AK er lige blevet student og arbejder i et fast vikariat i Pia's vuggestue. Skal 4 måneder til Australien, New Zealand og Thailand i foråret 2004. Lavede fødselsdagshilsen til hende :-)

   

AK skydiving på New Zealand, maj 2004

Way to go girl :-)

OBS: Instruktøren når lige at vinke til ham i flyveren
- AK havde vist andet at tænke på ...

   
Juni 2006: AK i den meget lille lejlighed - "studerekammeret" i Fredens Hus ved siden af Idrætsparken på Østerbro. I august 2006 flyttede hun ind på værelset lige ved siden af efter en måned på Cuba.

P.t. går energien med studiet "molekylær biomedicin" på UNI, vikarjobs i vuggestuen samt "hængen ud" med vennerne.

(Fik 11 til en eksamen idag ... :-))) 4-4-07)

Har fået kæreste (Tobias) og hun er en "lækkebiksen", som min svoger Marco siger ... :-) Men han er osse fra det sydlige Italien !

   
<< Tobias & AK i lufthavnen, juli 2007. Tid til afsked ... for en tid.

Fra juli 2007 til januar 2008 var AK i Australien, hvor hun færdiggjorde sin "bachelor-uddannelse" på et universitet i Canberra. Kombineret med lidt ferie og rejsen rundt bagefter ...

Tobias skulle til USA og arbejde i forbindelse med sit studie i nano-teknologi. Forbindelsen blev holdt ved lige via nettet og mobilen - og faktisk var AK i USA og besøge ham en uges tid i en pause på studiet. Efter jul tog han så til Australien, hvor de sammen rejste rundt i nogle uger.

   
Tobias & AK ankommer til Oliver's konfirmation ("firmelse" på katolsk) i Hinnerup, maj 2009. Middag og fest blev holdt på Bisconti's restaurant "La Luna".

Og de holder skam stadigvæk sammen og flyttede i foråret 2014 ind på 1. sal hos Tobias's farmor i Tårbæk nord for København. Et super-lækkert sted.

Begge afsluttede deres kandidat-uddannelse i løbet af 2010

  • AK fik 12 i maj !! (vi kalder det for sjov cand.scient.biomus)
  • Tobias fik 12 i november !! (kaldet cand.scient.nano)

 

   
De har nu afsluttet en PhD begge to - og så er de faktisk også blevet forældre til en stor og fin dreng: 29. april 2015 !!! Drengen hedder Vilfred. Og det var jo en meget svært beslutningsproces.

Pia er altså blevet Mormor, og lykkelig for det :-) Undertegnede hedder Baba og fik også lige ændret mit liv på mange måder :-)

PS: 1. febr. 2017 flyttede de i eget hus på Sonnerupvej i Brønshøj !!

7. december 2018 fik de en skøn lille pige, som hedder Ingrid og er glad og overkvik :-)

topbutt.gif (2182 bytes)