Hvad handler dette website om ??


 • Dette website benytter sig af de såkaldte Frames: knapperne i venstre side og mit "logo" (Noah's A4-Ark Online) oppe i toppen bliver hele tiden liggende !! Alle links er understreget og blå, og du kan klikke på dem ... Websitet er designet til en 15 tommer skærm med opløsning 1024x768 pixels og 24 bit farver. Så hvis tingene ser lidt åndssvage ud, så kan det skyldes, at DIN computer/skærm har nogle andre indstillinger. Men pyt med det. På dette website er det primært INFORMATIONERNE, det handler om ... :-)

   
 • Informationer og vigtige nyheder til mine IT-elever - både pjækkerøvene, de syge og de flittige ... (websitet opdateres ganske ofte !!) - HUSK at kigge indenfor tit ...

   
 • Elever og lærere på handelsskolen Knord kan hente alle mine egne undervisningsmaterialer (good know-how) og opgaver i Adobe's PDF-format. Vælg selv ude på de grå knapper ... Naturligvis finder du materialer om Microsoft's Office-pakke og noget om Internet, IT-sikkerhed samt en masse teoretisk stof og pensum til IT-grundfaget.
  Vigtigt: Læs først om at bruge PDF-filer her !

   
 • Hent f.eks. gode råd: køb af ny/brugt computer, få fat i flotte skrifttyper og clipart, en side om tastatur-genveje, hvor køber man billig toner til sin printer og meget andet: Klik på knappen "Diverse". Du kan læse en masse om computervirus og hacking på siderne om "IT-sikkerhed" - og hvordan du beskytter dig mod den slags kedelige ting. Check de 4 gratis programmer for sikkerheden på din PC derhjemme.

   
 • COPYRIGHT: Jeg håber, at en masse andre lærere på andre skoler kan spare tid og energi ved at bruge tingene - du kan godt snuppe og bruge en enkelt opgave gratis, MEN hvis du ønsker at benytte tingene mere i din undervisning (mere end en enkelt opgave), så skal vi lave en (økonomisk) aftale om dette. Prisen er ikke høj men rimelig - og din skole sparer mange penge i forhold til at indkøbe dyre og overvægtige bøger o. lign. Eller alt for uforståelige e-bøger. Send mig blot en mail om det !

 

...