Søren Noah (IT-lærer)


Søren Noah (Nielsen) er født 28.7.58, nysproglig student 1977, uddannet folkeskolelærer i 1981 med idræt og tysk som hovedfag - og Speciale C (specialundervisning). Autodidakt IT-underviser suppleret med et par korte specialkurser. IT-lærer på Niels Brock fra 1996 til 2014 efter 15 år på et skole/behandlingshjem for adfærdsvanskelige børn og unge på Frederiksberg. Ansat fra 1. august 2014 til 1. august 2021 på handelsskolen i Hillerød (U/NORD).

Udover IT på HGV og HG har jeg undervist i Microsoft Office, Internet, webdesign og computergrafik m.m. på Niels Brock's aktiveringskurser for unge ledige - samt i fritiden freelance i IT på Danmark's Lærerhøjskole (DLH - nu "Danmarks Pædagogiske Universitet") og Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse (DEL - nu "Nationalt Center for Erhvervspædagogik"). Og så modtog jeg i 2002 en fin "hæderspris" og 50.000 gode danske kroner fra foreningen FUHU (Foreningen for Unge Handelsmænds Uddannelse) ... Jeg var indstillet til prisen af Niels Brock, uden at jeg anede noget om det.

Jeg spillede trommer i div. bands fra jeg var 17 år (bl.a. sammen med Cæcilie Norby inden hun var helt udvokset - og jeg lavede og styrede website for Kasper Winding i 11 år), men jeg lagde stikkerne på hylden i 2001 og blev gift med Pia - har aldrig taget kørekort, kører helst på mountainbike og interesserer mig bl.a. for skiløb, rejser, bjerge, ud i naturen, musik, IT & Internet, film med især Sean Connery, diverse bøger om "specialstyrker" samt krimier og ikke mindst biografier ... om f.eks. Colin Powell (amerikansk forsvarschef og udenrigsminister), Prince (musik), Steve Jobs (IT) og mange andre (især klassiske komponister) ... Jeg læser mange bøger :-)

Er gift, glad og bor i Hellerup sammen med Pia, som er udd. pædagog og leder i en vuggestue i 17 år ... Den sødeste og mest trofaste jeg kender !! Fra 1. august 2021 går jeg også selv på efterløn !!

Du kan finde hele mit CV, billeder m.v. på mit private website: www.noah2900.dk  hvor der på forsiden også er link til DETTE website vedr. min IT-undervisning ...

Søren Noah in Italia 2004 (San Gimignano)

Privat website:
www.noah2900.dk

mail@noah2900.dk