Praktisk info til mine IT-elever


Når I vil bruge dette IT-website, så er det lettest at huske adressen til mit private website, hvor der på forsiden er en fin lille knap nederst til venstre ("IT-STUFF" som sender dig direkte videre til IT-websitet. Det er nemlig ikke så svært at huske web-adressen:

noah2900.dk  (Noah bor i Hellerup = postnummer 2900 i Danmark)

    
 

Noah's IT-lokale 002 (Islands Brygge)

Søren Noah's IT-lokale 004
på Islands Brygge i 2007
(Niels Brock)

Noah's IT-lokale 002 (Islands Brygge)

:-)

IT-læreren blev gift !

Lørdag d. 10. november 2001 var en stor dag !! IT-lærer Søren Noah blev gift med Pia - efter at have taget sig sammen i knap 11 år. Det skete i den 5-tårnede "Vor Frue Kirke" i Kalundborg. Hvis du klikker på den 5-tårnede kirke, så finder du en lille "reportage" fra brylluppet ...
 

Jøps - bare klik her !
:-)

Hæderspris !!

Og så blev Jeres hårdt prøvede IT-lærer (yours truly: Søren Noah) udvalgt til at få "Uddannelsesprisen" i FUHU's 120 års fødselsdagslegat.

FUHU (Foreningen til Unge Handelsmænds Uddannelse, www.fuhu.dk) er en "support-organisation" for Niels Brock (CBC) og Handelshøjskolen (CBS). Med prisen (som blev overrakt 15. maj 2002 på deres årsmøde) fulgte gode 50.000 kr. Jeg fik vist nok prisen for "den gode undervisning, evnen til at skabe en god stemning i timerne, websitet til undervisningen (= dette website) samt de mange forskellige undervisningsmaterialer, som jeg selv har lavet" - ... eller noget i den stil.
(Læs mere, se foto m.v.)

Og det blev jeg da utrolig glad for !! Både anerkendelsen og de mange penge ... :-)

I din browser (Internet Explorer) klikker du på Funktioner > Windows Update
og følger anvisningerne på skærmen - sig JA til det hele !!

...

.