The Photos
Home | Tilbage | The Story | The Band | The Music | The Photos | The News
 

Live on Stage !


Hver sæson afsluttes med en koncert for venner og bekendte samt de andre bands. I starten var det i Musikcafeen, så i Copenhagen Jazzhouse, Lille Vega og til sidst har vi spillet i "Cafe'en" på Rytmisk Center, som har fået indrettet deres eget lille spillested. Vi var "på" ved indvielsen i maj 99.

2xsoeren.jpg (8013 bytes) T.v: Søren på bass og Søren på trommer, det er maj 94 i Musikcafeen. Det var den aften, hvor vi havde ens orange Nike-caps på. På nær Jønne, som troede han kunne "glemme" sin kasket derhjemme - men så lånte han bare en sort skibums-kasket af trommeslageren ... og han tog det trods alt pænt.

Søren Møller (bass-man) er i øvrigt den eneste i bandet, som har prøvet at få en Oscar. Ikke så meget p.g.a. sit job med bitte små ting på Novo - men idet han blev far til en søn (vistnok i foråret 97), som skulle hedde Oscar ... ha-ha. (Det er en lille vits, jeg selv har fundet på !!)

 

Copenhagen Jazzhouse, maj 96.

Der er nye/gamle ansigter med. Bl.a. en hip svensker på guitar - det kan jo blive sløjt for ethvert band ... Og både Jønne og Lotte (trompet i hvidt tøj) ser noget yngre ud - inden de fik børn. Men så'n er der jo så meget.

pouls_jazzhouse.jpg (18352 bytes)

 

På billedet til venstre er vi i Vega maj 97 og fra venstre ses: Adam (keyb), Lotte (tr, korpige), Søren (bas i baggrunden), Marianne (tr, korpige), Lasse (g), Søren Noah (dm), Jønne (voc), Cecilie (voc) og Poul godt skjult bag Cecilie. Shin er forsvundet ud til højre med "Den lyserøde Elefant". Det har altid været fedt at spille i Vega og der er en rigtig god lyd ! Eller osse er det bare os, der er blevet skidego'e ... live-1.gif (62778 bytes)

 

vega98-1.jpg (14330 bytes) Vi spillede onsdag d. 9. december 98 i Lille Vega. Det var den traditionsrige afslutningskoncert for bands på Den Rytmiske Aftenskole, så der var masser af andre bands i forskellige genrer fra jazz over salsa til rock og soul. Vi spillede som sidste band og fyrede derfor hele seks numre af - SAMT 2 ekstranumre !! Disse nye billeder er fra denne aften.

Her ved siden af ses simpelthen THE Horny Horns: Tom, Jesper, Lotte og Marianne !! Det ser rimelig hæsblæsende ud ... Shin skimtes med en flot kasket i baggrunden.

 

Fra venstre (!!) Cecilie, Jønne, Bas-Søren og Lasse

Sættet i Vega (dec. 98):

Shaky grounds (?)
Things I do for you (Michael Jackson)
Monkey time (The Tubes)
It all comes back (Tower of Power)
Unchained dog (Andrew Strong)
I feel good (James Brown/Blues Brothers)

vega98-2.jpg (13251 bytes)

 

rytmcen1.jpg (34872 bytes) Maj 99 i den nye "Café" på Rytmisk Center.

Shin (g) Noah (dm) og Jønne performing "Ahr-der" af MC Ejner. Det ender med at blive et af vore største hits - efter at Bass-Søren havde plaget i årevis om, at vi skulle spille nummeret.

Udstyret var i orden med varm tophue, "say yoo" o.s.v. så det næsten mindede om lowbudget Bronx ... Bemærk også trommeslagerens ret nye tatovering !!

 

Party-time på NOVO 18. marts 2000:

sb04.jpg (15218 bytes)
Smøller
shin04.jpg (18044 bytes)
Pedal-Ove
las04.jpg (16272 bytes)
Sjæler-Man
hh04.jpg (17138 bytes)
Tom McSmith, Lotte "Twin Peaks"
& Little Jesper

noah04.jpg (16127 bytes)               backbutt.gif (2193 bytes)