The News
Home | Tilbage | The Story | The Band | The Music | The Photos | The News
 

Sidste nyt fra Less Pouls & The Horny Horns kan studeres på denne side !!

August 2001 Undertegnede (Søren Noah on the drums) har besluttet IKKE at "forny kontrakten" med bandet i den kommende sæson. Hvorvidt det måske kun bliver denne ene sæson, det vides ikke endnu.

Håber bandet finder en (værdig) afløser !!

Disse sider om bandet opdateres derfor IKKE - men får lov at stå som et billede af en tid og en masse forskellig musik og sjov siden februar ´94 ...
 

Maj 2001 Bandet spiller LIVE ved den halvårlige afslutningskoncert i "Lille Vega" (ved Enghave Plads) torsdag d. 17. maj. Der er adgang for alle fra kl. 20 og entreen er billig. Sættet ser således ud:

Gimme some loving (Blues Brothers), Time for letting go (Tina Turner), You need love (Tom Jones), Monkey time (The Tubes), Ahr der (M.C. Ejner) og Baby love (Mother's Finest).

Og vi skal også spille (endnu en gang) på NOVO mandag d. 18. juni - men det er en lukket fest, hvor vi skal forsøge at sætte gang i deres udviklingsafdeling !!

 

Marts 2001 Det lykkedes: bandet har atter en keyboard-spiller, og han hedder Glen !!

Hej Glen, og velkommen !!

Og sørme om ikke Jesper er blevet far til en dreng, som skal hedde Jos. Til lykke !!

Nye numre på plakaten: Baby Love (Mothers Finest) og Gimme some loving (Blues Brothers). Og så skal vi jo ellers igennem det øvrige repetoire med vores nye mand ...

 

December 2000 Vi søger desperat efter både en keyboard-spiller og en percussionist !!

Kender du en, der kender en - eller er du selv interesseret - så ring til Poul Knudsen (telf. 3331 1846 eller mail: pepita@get2net.dk). Eller send en e-mail til Søren Noah. Vi øver igen i slutningen af januar og altid torsdag aften kl. 20-23 på Vesterbrogade 107.

 

November 2000 HUSK: mandag d. 4. december: Less Pouls & The Horny Horns spiller kl. 21 (sharp) på afslutningskoncerten i LUNA (Vesterbrogade 107E, gennem porten). Vi spiller uden vores japanske guitarist Shin, som tager til japan på ... pinseferie. Ja, det er ikke nemt at finde ud af altsammen. Så vores hårdt prøvede instruktør - Poul Knudsen - har lovet at grave det elektriske hegn frem af gemmerne i denne anledning. Og Poul spiller fedt !!

Følgende numre er på programmet:

  • You need love (Tom Jones & Heather Small)
  • The line (Lisa Stansfield)
  • Tip of my tongue (The Tubes)
  • Always on the run (Lenny Kravitz)
  • You got the love (Chaka Khan & Rufus)

Kom i god tid - entre kun 25 kr.

 

Oktober 2000 Changes: Christina (kor og keyb) har forladt os, idet hun bl.a. er flyttet til Humlebæk. Marianne har heller ikke tid til at være med i denne sæson p.g.a. jobbet - men kommer forhåbentlig igen. Og vi har faktisk droppet at få keyboards med inden jul, idet vi snart skal ud og spille vores ting. Der er afslutningskoncert på Rytmisk Center, hvor vi spiller mandag d. 4. december (nærmere info følger), og vi har er 3-4 nye numre på programmet !!

 

September 2000 Så er den nye sæson startet og med præcis samme besætning som sidst - flere af os har ikke rørt instrumentet siden maj måned, så der varmes op ... Marianne er tilbage på kornetten efter en delvis pause, Christina synger nu kor og har droppet keyboardet - så vi søger efter en ny (god !) keyboardspiller.

 

Maj 2000 Nye billeder af bandet - KLIK right here. Spiller torsdag d. 11. maj til forårskoncerten i Cafe'en LUNA (Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E). Kom SENEST kl. 20.30 - entreen er latterlig billig og måske gratis !! Vi har splinternye numre på programmet den aften ...

"Store" er tilbage igen efter en længere udlandsrejse - men nåede kun at øve med os en times tid, før han blev hasteindkaldt til informationsarbejdet på NOVO. De har sikkert været i alm. panik over "Loveletter-virussen" ... Men han lover at komme d. 11.

Herefter er der dømt sommerpause - med mindre vi pludselig bliver kaldt ud til noget akut. Evt. spiller vi til Intro-fest på Niels Brock på Finsensvej i starten af september ...

 

Marts 2000 Sæsonen er i fuld gang med 2 nye numre på repetoiret: "You got the love" (Rufus featuring Chaka Khan) og "Try it again" (Bobby Bird) samt et af de gamle gravet frem: "Moscoicious". Bandet spiller til et større privat party på NOVO d. 18. marts.

Trompeterne har lovlig travlt med andre ting ved siden af: Lotte med sine nyeste tvillinger og Marianne med sit nye pillearbejde på websitet www.NetDoktor.dk. Og så har Christina købt nyt keyboard, som bl.a. kan sige som en hund og en onkel der griner ... Jesper skal til Langbortistan i en måneds tid, og familien Bas-Søren's au-pair pige er løbet fra sin plads. Bandet har det ikke helt nemt og trænger til støtte fra sine fans ....!!

 

Januar 2000 Less Pouls starter op før tid og spiller til "dimissionsfest" for HGV-holdene på Niels Brock Finsensvej, fredag d. 4. februar. Det sker dog uden vores japanske guitarist Shin, som er på juleferie (??) i Tokyo til midt i februar ... Vi håber at skaffe en vikar blandt en af vore instruktører.

 

November 1999 Enhver har adgang til sæsonens afslutningskoncert i cafe'n LUNA på Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 (gennem porten):
Less Pouls & The Horny Horns spiller torsdag d. 9. december. Nærmere tidspunkt oplyses snarest muligt HER !!

Bandet er også hyret til en større (lukket) julefrokost på NOVO d. 10. december !

Og så er der begyndende planer om at få indspillet 3 demo-numre på CD i et eller endet dødbilligt studie ... (?)

 

September 1999

 

En ny sæson er startet - med Nicolas Marinos som band-leader.

Er straks gået i gang med nye numre: "I'm so exited" (Pointer Sisters) - "Piece of my heart" (Backseat) - "Get funky" (Etta James) og "The Chicken" (Jaco Pastorius Word of Mouth Big Band, live).

Lotte har (igen) fået tvillinger. Denne gang 2 piger - til lykke !! Og god fornøjelse ...