KW-ban_1.gif (8139 bytes)

.

What's new ... 2004 >>> 2010

NB: Hvis du benytter et link på denne side, så brug din browser's indbyggede BACK-knap (øverst til venstre) for evt. at komme tilbage til DENNE side, idet der findes utallige links på kryds og tværs ...
Det er i øvrigt generelt en god idé !
 

Nyheder fra tidligere:

1999  2000  2001
2002  2003  2004 >>>

Køb den specielle
Kasper Winding
T-shirt inkl. CD
(limited edition :-)
Husk at utrolig mange spændende ting og sager kan du KUN finde via nyhedssiderne. Så tag endelig en surf-tur rundt på nyhedssiderne - også fra de tidligere år !!
News
 

10-10-10

Closing time

Kasper Winding har fået ny manager og pladeselskab, og de vil meget gerne gøre brug at domænet "kasperwinding.com", som jeg i sin tid oprettelse med Kasper som ejer. Så det er jo helt i orden - de nye folk vil gerne samle alle Kasper's ting på Internettet under "een paraply" - meget forståeligt.

Men det betyder, at DETTE website, som jeg har startet og holdt i luften siden november 1999 lukker - dog ikke helt. Jeg vil lægge det som et "under-site" til min private hjemmeside. Tingene sker nok indenfor få dage - og så vil du fremover finde MIT gamle site om Kasper Winding her ...

Websitet er ikke opdateret siden 10-10-10 og bliver det heller ikke !!
 

 

19-9-10

Alberte er en ægte Gaugain

Se musikeren, sangeren og forfatteren Alberte Winding finde sine rødder på Ordrupgaard i DR-udsendelse

Alberte Winding ta'r på en dramatisk rejse tilbage i sin families historie, når DR 1 onsdag d. 22. september klokken 20.00 viser "Ved du, hvem du er?"

Alberte Winding besøger museet Ordrupgaard, der netop nu viser en særudstilling med maleren Paul Gauguin, fordi hun er oldebarn af den franske maler. Paul Gauguin stiftede familie med danske Mette Gad, og de to slog sig ned i Danmark med deres børn i 1880’erne. I jagten på at finde sin families fortid fortsætter Alberte Winding rejsen fra Ordrupgaard til Frankrig og Andesbjergene i Sydamerika.
 

 

12-3-10

En total serie genudgivelser med ShuBiDua er på vej i løbet af 2010 - og på visse af tingene medvirker jo ... Kasper Winding på trommer. Jeg har modtaget nedenstående mail fra min hemmelige kilde "Abra":

Alle SBD albums er blevet remasteret og skulle efter sigende lyde virkelig godt...

Udgivelsesplanen er på nuværende tidspunkt:

17. maj kommer SBD 1 - 9, som separate CDer, og samlet i en box - I denne første "pakke" deltager Kasper som bekendt på SBD 1, 8 og 9...

Senere på året kommer så SBD 10 - 18, som separate CDer, og samlet i en box - I denne "pakke" deltager Kasper på SBD 10...

Og endelig kommer der så en meget stor box med SBD 1 - 18, samt diverse spændende ekstra ting, bl.a. er der fundet en koncert fra starten af 80'erne fra svensk TV... Jeg husker ikke præcist hvilket år, og ved ikke hvem der er med her, men hvis vi er fremme ved 81-82, er der en mulighed for, at Kasper er med på den ... Koncert og film kommer selvfølgelig på DVD.

Billedet viser Michael Bundesen, Kasper og Michael Hardinger (som alle ligger flade af grin) i en quiz i Jarl Friis-Mikkelsen's TV-program AHA.
 

 

10-1-10

GODT NYTÅR !!

Nedenstående er opsnappet via den gratis tjeneste "Google Alerts" ...

Dandy Andy Ft. Carmen Castro - "My Lonely Valentine"

Dandy Andy is part of the French dance scene – Daft Punk, Ed Bangers, Mr Oizo, Sebastien Tellier ... Carmen Castro is something of a mystery - We know very little about her other than she is a MC and vocalist who is based in Brooklyn. She had a track out in 2009 with Mr Oizo - ‘Two Takes It’ on Ed Banger Records that got a lot of Radio 1 specialist play and she has been compared to the likes of Dusty Springfield and Chrissy Hynde.

Dandy Andy is as much of a mystery in that nobody knows what he looks like. Check his story on his myspace site, www.myspace.com/dandyandymix. "My Lonely Valentine" was co-written by Carmen Castro and Kasper Winding/Thomas Blachman who also produced it. Kasper Winding was also behind the UK top 5 hit "Speechless" by Mish Mash.

14th Febuary 2010 sees the UK release of "My Lonely Valentine" by Dandy Andy ft Carmen Castro via PopLife Records / Island Records with massive dancefloor mixes doing the rounds from Ace Of Clubz (aka Loveland), Sunfreakz, The Beardy Kids & Twin Maniacs.
 

 

1-10-09

Filmen "Simon & Malou" har premiere i slutningen af oktober. Kasper har produceret 5 af numrene til soundtracket - endvidere medvirker på musik-siden bl.a. CV Jørgensen (!), Steen Jørgensen og Jonas Bjerre (Mew).
 
 

23-8-09

Kasper Winding og Thomas Blachman er sammen blevet engageret i et projekt i Århus Festuge - de har komponeret et musikstykke, som så er blevet omsat til et filmmanuskript, som hylder musikbyen Århus ...
 • Læs nærmere på websitet for Århus Musikuge
 • ... samt en artikel i Politiken :-)
 • PS: Selveste CV Jørgensen er med til åbningen af festugen torsdag d. 27. aug. !!
   
 

1-7-09

Kasper Winding udtaler sig i Politiken om Michael Jackson, som døde torsdag d. 25. juni 2009 af (formodentlig) et hjerteanfald …

”Han har betydet rigtig meget både socialt og for hele musikbranchen. Jeg boede i New York, da ”Off the wall” udkom (1979), og det var en helt ny stil den gang. Han mixede stilarter som soul og disco, der ellers havde været separerede, men han var også den første sorte entertainer, der blev så stor blandt hvide. Han var verdens første totalartist, som både kunne synge, danse og komponere, og jeg synes heller ikke, der har været nogen siden. Jeg tror ikke, folk ved, hvor svært det er at gøre det, han gør.”

(Kilde: Politiken 27. juni 2009)

Foruden Kasper var der lokale tilkendegivelser fra bl.a. Bent Fabricius-Bjerre (som selv har arbejdet sammen med Jackson-produceren Quincy Jones), Anne Linnet, Chris Minh Doky og Camille Jones.
 

 

9-6-09

Kasper er i gang med at producere 5 sange til en kommende dansk film - og der er endnu en skive på vej med "Winding/Blachman" !!
 
 

30-3-09

Winding-Blachman er nu ude med deres EP "Musicality", som indeholder 6 numre fra deres bugnende lager ...

Musikken kan købes online - eller du kan høre noget af den her:
http://www.myspace.com/windingblachman 
 

 

16-1-09

Kasper's søn Julian udgiver sammen med sit band Hard Candy deres første CD på mandag (19. januar) - den bærer titlen "Rogue state". I dagens udgave af BT fik Julian og fætter Max følgende skarpe spørgsmål:

Hvilken slags musik spiller ’Hard Candy’?

Julian Winding:
- Det er vel en slags syntetisk rock. 100 procent elektronisk. En blanding mellem Depeche Mode, Rammstein og David Bowie.

Er Winding-navnet en fordel eller en ulempe?

Julian Winding:
- Helt klart en fordel. Der er automatisk fokus på Max (trommerslager i ’Hard Candy’ og Julians fætter, red.) og mig på grund af efternavnet. Mange vi møder ved jo hvem Winding’erne er, men vi er meget afklarede med det i bandet.

Max:
- Vi har vidst det hele vores liv. Men det er først og fremmest musikken, der er i fokus.

Hvad er det bedste råd i har fået fra Kasper Winding?

Julian Winding:
- Der har været mange guldkorn. Men måske det, at vi skal vænne os til at få dårlige anmeldelser !

Udover forsanger og sangskriver Julian Winding og trommeslager Max Winding består 'Hard Candy' af Tim Hede Jensen og Lars Poulsen.
 

 

10-11-08

Kasper's musikalske partner - Thomas Blachman - er på trapperne med en bog: "Det kolossale menneske". Og sammen med Kasper producerede han det nye album "Audio Ballerina" med Heidi Herløw, som udkom 15. oktober. Heidi har udtalt, at hun havde nogle hårde kampe i studiet for at få sin vilje, men at de alle tre måtte sluge nogle kameler. Hun har dog stor respekt for "det grå guld", som får det bedste ud af hende og virkelig ved, hvad der fungerer. Læs mere ...
 
 

8-9-08

Kasper medvirker ved en større "Bella Notte Julegalla 2008" i Bella Centret i måneden op mod jul. Andre medvirkende er Shu-Bi-Dua, Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Danseorkesteret, Nik & Jay, Martin Brygmann, Nikolaj Steen, Louise Norby, Maria Carmen Koppel og The Antonelli Orchestra (kendt fra TV :-). Læs nærmere på: www.julegalla.dk

Og så genbruger man atter en god gammel traver med serien "Maj og Charlie" på TV-stationen Viasat-3. Det har intet med den gamle film at gøre, hvor Kasper lavede musikken. Men der spilles jo nok lidt på associationen til titlen ... ?
 

 

25-8-08

Det forlyder fra udenlandske kilder, at Kasper har produceret et remix af nummeret "Devine vision" med den franske sanger og deltager i det kommende internationale Melodi Grand Prix: Sébastien Tellier. Bl.a. dette remix er faktisk udkommet på en gennemsigtig 7" vinylplade og kan bl.a. købes hos sangerens pladeselskab:

www.recordmakers.com - som skriver: "The release on 7" features Divine vision - the official french eurovision song AND a spruced-up version by Kasper Winding that recasts the pop sensibilities of the original with a shimmering sense of panache."

Download vinyl-pladen direkte her for kun 5.50 euro :-))
 

 

4-8-08

Det burde nu være ganske velkendt, at Thomas Blachman og Kasper Winding hjælper "Heidi fra X-factor" med hendes kommende plade, hvor hun selv skriver en del af materialet. CD'en skulle udkomme i løbet af efteråret. Der er udkommet et nummer ("Switch") fra CD'en, og det han du høre hos Heidi på MySpace (samt i radioen :-)

Desuden er der udkommet en single med Winding/Blachman fra deres eget kommende album. Det skulle være muligt at få fat på den i div. online musikshops fra mandag d. 9. juni og nummeret, som hedder "That's no shame", kan høres på MySpace: http://www.myspace.com/windingblachman

Nummeret kan i øjeblikket høres og downloades for kun 8 kroner her hos TDC

Et bekræftet rygte (!) fortæller endvidere, at Kasper har planer om et filmprojekt ... det bli'r spændende at følge !

Og så er det en måneds tid siden, at Kasper's far Thomas Winding døde, 71 år gammel. Thomas blev naturligvis og fortjent hyldet i samtlige medier for sit utrættelige virke som især forfatter, fortæller og oplæser samt meget andet.
 

 

12-2-08

Kasper optræder som gæstesolist, når "Chris Minh Doky & The Nomads All Stars" spiller i Vega d. 5. marts 2008. Med i bandet er bl.a. guitaristen Hiram Bullock, som tidligere har spillet med bl.a. trommeslageren Narada Michael Walden.
 
 

28-1-08

Kasper er for en kort stund involveret som "hjælpe-dommer" og coach på det musikalske talentshow "X-Factor" på DR1 sammen med Thomas Blachman.

Begge kunne fredag d. 25. januar ses indlogeret på Dragsholm Slot, hvor de skulle udvælge de sidste 5 solodeltagere i aldersgruppen over 25 år - og næste fredag (1. feb.) skal de sortere endnu 2 deltagere fra ...

Blachman havde allerede et ry som "hård og ubarmhjertig" dommer i de indledende casting-afsnit. Det forhindrede ham dog ikke i at fælde en tåre i fredags - og Kasper måtte træde til og trøste en af pigerne, da hun blev dømt ude ... Læs nærmere hos DR ... og følg med de kommende fredage kl. 20 på DR1 ?
 

 

26-11-07

Kasper medvirker på den nye CD med hyldest til "Sir Elton John". Kasper synger nummeret "Love Song".

Derimod ser det ikke ud til, at der blev noget ud af samarbejdet med Kylie Minoque  i denne omgang (se også 3. oktober 2006 her på siden). Hendes nye CD udkommer i dag, og de 2 eneste danske bidrag kommer fra duoen "Cutfather & Jonas Jeberg".

Gud ved hvornår Kasper's egen CD udkommer ??
 

 

8-8-07

Der dukker stadig nye godbidder op på Kasper's hjørne på MYSPACE - jeg har endnu ingen udgivelsesdato på den kommende dobbelt-CD. Men check it out - i første omgang på MYSPACE !!
 
 


4-4-07


Anmeldelser
af Lone Scherfig's film "Hjemve" (som Kasper har lavet musikken til) samt teaterforestillingen "Kærlighedshistorier" på Aveny-T (hvor Kasper også er manden bag musikken m.m.).

Kasper HAR skrevet og sendt musikken til Kylie Minogue - nu får vi se, om der kommer et konkret musikalsk  samarbejde i gang !!

Der skulle gerne komme en single inden sommer fra Kasper's kommende (dobbelt)album, som efter planen burde udkomme en gang til efteråret. Thomas Blachman og Lois (Louise Norby) er voldsomt involveret. Du kan evt. smuglytte her ...
 

 

11-2-07

Kasper står for musikken i teaterforestillingen "Kærlighedshistorier" på Aveny-T, som har premiere d. 24. februar. Det er Simone og Kasper's eget concept ... at give 4 filminstruktører plads til hver deres lille teaterstykke af ca. 30 minutters varighed. Læs nærmere HER på websitet !

Film, teater, CD på vej og selv live på scenen ... jo Kasper er stadig alsidig og superaktiv :-)
 

 

16-1-07

Kasper går på scenen i Store Vega onsdag d. 21. februar som gæsteoptræden hos bassisten Chris Minh Doky, som får følge af danske kunstnere som Cæcilie Norby, Kasper Winding, Natasja, MC Jabber samt mange flere. Yderligere info: www.vega.dk  og  www.doky.com

Og så har netop Kasper færdiggjort musikken til filmen "Hjemve" af Lone Scherfig, som får premiere i løbet af marts. Det meste af musikken er indspillet sammen med Bratislava Symphony Orchestra - og Kasper er vældig godt tilfreds med resultatet.
 

 

7-11-06

Fra pålidelig kilde (Simone Bendix) har jeg i dag hørt, at Kasper skal lave musikken til den kommende film af instruktøren Lone Scherfig. Hun er nok mest kendt for filmen "Italiensk for begyndere" (2000), men allerede i 1997-98 lavede Kasper musik til hendes film "Når mor kommer hjem".

Kasper speaks: 5-6 numre er nu klar til "soft-delen" af det kommende dobbeltalbum (feat. Thomas Blachman) og ligeledes 5-6 stykker til "hard-delen" (feat. Lois aka Louise Norby).

PS: Og så er et af de sidste "huller" på listen med alle Kasper's producerjobs blevet udfyldt - check selv og kom med de sidste ting, som mangler ... !!

Og så har dette website i øvrigt netop holdt 7 års fødselsdag :-))
 

 

19-10-06

"NEVER POSTPONE JOY"

Right on - nu er der direkte adgang til nogle af de nyeste og kommende numre fra Kasper/Domestika feat. Lois on vocals: www.myspace.com/domestikakasperwinding

Numrene er muligvis ikke helt færdige - it's work in progress - men det giver et fingerpeg om retningen på den næste udgivelse fra Kasper. I øjeblikket kan du høre disse 4 numre i sin fulde længde:

 • Super Trash (3.10)

 • Mind my own business (4:03)

 • Dylan is on the phone (3:32)

 • No excuse (2:57)

Under "Influences" kan man læse:

Wake up with Kraftwerk or Curtis Mayfield - then everything from Stravinsky to The Carpenters or from Fellini to Indiana Jones and back to Piccaso via TinTin and Haruki Murakami - then on to Bjork via Sophia Loren - then a trip with Marvin Gaye and any Opera from Puccini - then a great meal at Restaurant Saison in Copenhagen. A sweet song by Blur or a piece be Maurice Ravel. Then a kiss from your loved ones and a good night's sleep (sex an option) preferably all photograft by Richard Avedon. PS. Miles Davis and The Beatles you are needed back at the office, and can you please pass me that Underworld Cd over there !

 

MySpace er en slags "community" på nettet, hvor enhver ganske gratis kan oprette sin egen profil og f.eks. lægge sin egen musik frem - og andre kan høre den og kommentere. Noget af den nye musik har faktisk ligget her siden april, men nu er der hele 4 numre at komme efter, og Kasper vil benytte denne mulighed frem til udgivelsen af (formentlig) dobbelt-CD'en fra DOMESTIKA.

Læs selv Kasper's dagbog her (som dog p.t. - altså 19. oktober) endnu IKKE fortæller noget om planer sammen med Kylie Minogue.
 

 

3-10-06

Ifølge div. nyhedsmedier - især gratisavisen "24 timer" - er der planer om, at Kasper skal skrive og producere for Kylie Minogue på hendes kommende CD !!

Rygtet er faktisk bekræftet af Kasper - selv om han også påpeger, at der kan ske så meget i denne branche. Mange planer bliver aldrig til noget. Men lad os nu vente og se. Foreløbig kan du læse hele artiklen fra "24 timer" her - og Jack Bauer er ikke med !!

Kasper har ellers brugt sommeren på ... ferie, samt en masse aktivitet sammen med Lois og Thomas Blachman omkring ting til den næste udgivelse med DOMESTIKA. Og det ser stadigvæk ud til at blive et dobbeltalbum - dels med uptempo numre på den ene og mere stille numre på den anden.

Han har også færdiggjort et filmmanuskript til en kortfilm med titlen "The most beautiful day in the rest of my life". Den lange og mærkelige titel vil afsløre sig selv, når vi ser filmen, siger Kasper ...

Endvidere er der produceret to numre ("Baby it's cold outside" og "Les Parapluies des Cherbourg") med den danske sangerinde Susi Hyldgaard og den italiensk-franske kunstner Aldo Romano. Kasper har jo tidligere produceret en hel CD for Suzi Hyldgaard: den meget spændende "My female family" fra 1996.

De to nye numre skulle komme ud til jul - en plade med Kylie Monogue kan ventes en gang til næste år ligesom den kommende med DOMESTIKA. Og på sidstnævnte medvirker Kasper i hvert fald helt sikkert :-)
 

 

21-6-06

TIL LYKKE TIL KASPER WINDING - SOM FYLDER 50 ÅR I DAG :-)
 

16-6-06

P3 havde i dag ved middagstid et lille interview med Kasper om, hvad han "render rundt og laver" ... Kasper arbejder dels i London og dels i Paris. Har en del projekter kørende med bl.a. Air og Daf Punk - forskellige remix, som han håber udkommer på trods af juridiske besværligheder. "Jeg kan godt lide at være, hvor det er sjovt at være", udtalte KW.

Indtil der dukker nyt op fra Kasper, så giv dig selv oplevelsen af det fede nummer "Speechless", som du kan høre via nettet hos Ministry of Sound. Du skal blot registrere dig ganske gratis og skrue op for højttalerne :-)
 

 

23-4-06

Palle MikkelborgDanish Music Awards (DMA 2006) indenfor jazzen fandt sted i denne weekend i Store Vega i Kbh. - og Kasper Winding var hentet ind for at præsentere den jazzmusiker, som skulle have IFPI's ærespris: Palle Mikkelborg. Kasper introducerede prisoverrækkelsen med et par anekdoter fra starten af hans egen karriere som 13-årig trommeslager på Vallekilde Jazzstævnet, hvor han mødte Palle Mikkelborg for første gang. Det var en tydeligt glad og rørt PM, som modtog prisen og takkede for den store ære.

Hele begivenheden blev sendt direkte på radioens P2 - og DR2 sender en times sammendrag på TV søndag d. 7. maj kl. 19-20 !!

Se også: www.ifpi.dk og http://www.dansk.jazz.dk

 

1-4-2006

Projektet MISHMASH med Kasper, Lois og DJ Oscar Fullone udgiver singlen "Speechless" d. 3. april og har fået både masser af airplay og rosende ord i England !

Ministry Of Sound skriver bl.a.:
Speechless has more booty than Beyonce’s back end; enough funk to backcomb Sly Stone’s afro; and more glamour-hugging disco than Bianca Jagger and her white horse could ever have handled. It’s a dance record that thrusts song-writing back to the fore ...
With a live plot coming together and an album a certainty, Mish Mash are a wonderfully inspiring proposition. Speechless? You will be!

 

Læs mere, hør musikken i forskellige remix, watch the video, læs interviews m.m. HER !!

 

21-1-2006

Rygtet siger, at DOMESTIKA's kommende udgivelse (til efteråret 2006) måske bliver en dobbelt CD-box med dels en "electro-del" og dels en "akustisk del". Og Kasper fortæller selv, at der vil være forskellige sangere med - p.t. har Maya Albana og Lois indspillet med ham ...
 

 

 
 

19-12-05

Kasper går efter nytår i "arbejdslejr" i et par måneder for at lave album med "Mish Mash" - en single er udskudt til starten af april på "Ministry of Sound". Desuden har Kasper været produktiv med 6 nye numre til DOMESTIKA og en kommende CD til efteråret. Stilen skulle efter sigende være mere "nightclub-agtig" end tidligere. Der skulle gerne komme en udgivelse en gang til efteråret. Følg selv med på www.domestika.co.uk

Stay cool ... God Jul & Godt Nytår !!

 

22-11-05

Hi there we are back, sorry about the disappearance, some tech stuff.

STOP THE PRESS
Mish Mash has just signed with Ministry of Sound in the UK with a world wide release end of Feb 2006. Lois and Oscar had a smashing Gig in Glasgow last Saturday.
Kasper And Oscar are working on B sides and more songs for the album.

Kasper has also finished some new killer songs for the next Domestika Album. We will keep you updated. Till then
Love to you all !

(quote www.domestika.co.uk)

 

9-9-05

Kasper skriver:
Nummeret "Speechless" er kun udkommet i UK men rammer snart hele kloden, da den p.t. er nr. 1 på BBC's Buzz Chart.

Er man i London d. 1. oktober, kan man opleve det LIVE på clubben CARGO, hvor vi alle er til stede ... d.v.s. Mish Mash aka Oscar Fullone, Lois og jeg selv. Vi spiller også opfølgeren "Super Trash", som først udkommer senere på året. Check www.mishmashmusic.co.uk for mere info.

 

14-8-05

HUSK at DOMESTIKA spiller på Skanderborg Festivalen i dag søndag d. 14 august !!

Webmaster kan desværre ikke selv være der - men hvis nogen af Jer (fans) tager gode billeder, så må I meget gerne sende dem til undertegnede !!

 

16-6-05

Fik i dag en mail fra selveste Ray Gomez, som havde set, at han var nævnt flere steder på Kasper's site - og ville blive glad, hvis jeg lagde "link" under hans navn, så folk også fik mulighed for at besøge HANS hjemmeside. Og det ville jeg da gerne - faktisk er den lige her: www.raygomez.com

OBS: Pladebutikken GUF har lige nu den "uofficielle collection-CD" med Kasper til 29,95 - der er flere numre på, som ikke er udgivet andre steder. Og to fede live-numre !! Kan anbefales ...

Men de har også den "rigtige greatest hits" LIDT TIL OG MEGET MERE til kun 59,95 *****

 

15-5-05

Kasper er involveret i et pladeprojekt med Thomas Blachman's Jazztrio (inkl. Lennart Ginman: bass og Carsten Dahl: piano), hvor de vil spille andres numre fra Dylan til Blur - og med vokal af  Klavs Hempler og Kasper.

Kasper har i øvrigt udtalt, at live-koncerterne med DOMESTIKA gav ham den fedeste oplevelse ved at spille live nogensinde ... ikke så lidt. Han har skrevet 10 nye sange til DOMESTIKA og håber på flere live-events i udlandet, som efterhånden viser stor interesse for musikken.

Følg evt. med i Kasper's dagbog (diary) på: http://www.domestika.co.uk/index2.html hvor du også kan høre smagsprøver på samtlige numre fra "Domestika"-CD'en.

 

18-4-05

Kasper har bl.a. været i New York og arbejde med det kommende album med Kathusja Babikian - og har også indspillet endnu et nummer med DJ Oscar Fullone. Et mere "rocky" end det forrige "Speechless" som udkommer på mærket "Crosstown Rebels".
 

21-2-05

MTV Nordic er begyndt at vise videoen til singlen "Need love". Du kan evt. stemme på den i afstemningen om bedste video via websitet  www.mtve.com > klik videre på MTV Up North (?)

Kasper skriver:
Ud over det har jeg lavet et nyt nummer "Speechless" sammen med den skotske DJ Oscar Fullone (check hans club i London på www.mishmashmusic.co.uk) med Lois (Louise Nordby) som sanger. Projektet "Mish Mash" (featuring Domestika og Lois) er blevet "signet" til det engelske selskab "Crosstownrebels" (http://www.crosstownrebels.com) og bliver præsenteret i Miami på den årlige "Dance Convention" snart. De siger, det bliver det store dance-hit til sommer, så lad os håbe :-) Vi regner med, at nummeret er i handlen i slutningen af marts.

 

7-2-05

Fed koncert i Pumpehuset, som levede fuldt op til webmaster's forventninger. Se billeder fra koncerten her. "Det er fedt, at han gør det ..." sagde Thomas Blachman, da jeg snakkede med ham efter koncerten.

Og nu får du et link til videoen "Need love" (.mov-format kræver Quick Time Player) :-)

 

4-2-05

Et mini-interview med Kasper i Politiken ("Jeg kan godt lide kaos")
 

15-1-05

Godt nytår !! Der er en ny single ude fra "Domestika" med nummeret "Need love" - som i øvrigt også danner baggrund for en kommende video, som vil blive vist i  Kasper deltager på nummeret og videoen til fordel for katastrofen i Asien.

HUSK koncerterne fredag d. 4. februar på TRAIN i Århus og dagen efter PUMPEHUSET i København. Se koncertplakaten her.

Som tidligere nævnt er det på scenen en trio (se under 8. november 2004). Jeg har gravet lidt frem om de to andre:

Hvem er Jeppe Moesgaard ?

Jeppe Juul Moesgaard spillede trommer på Gangways "That's Live"-turne i 1996-97. Det var samtidig hans debut som livemusiker, og nervøsiteten blev ikke mindre af, at gruppen kun havde nået at øve sammen to gange inden den første koncert. Endvidere måtte Moesgaard leje et trommesæt, da han ikke selv havde et på det tidspunkt. Han var også med i studiet på de to sidste Gangway-numre, "Don't Trust Me" og "Goodbye" fra "Compendium".
Selvom han har spillet trommer i mange år, og har arbejdet sammen med fusionsmusikere som Morten Kærså, Bo Stief og Frans Bak, er Moesgaard et ret ubeskrevet blad i pladesammenhæng. Han har længe undervist i klaver, sang og trommespil, og han er selv blevet undervist af Kasper Winding, som anbefalede ham til Gangway, da de søgte en trommeslager.
Moesgaard er tidligere Danmarksmester i skateboard (1979) og ledsagede Allan Jensen på dennes soloturne i 2001. (Kilde: site om Gangway)

Hvem er Søren Runge ?

Spillede keyboards i bandet bag udsendelserne "Venner for livet" sammen med bl.a. Claes Antonsen (trommer), Lars Danielsson (bas) og sin bror Jens Runge (guitar). De to brødre har i øvrigt produceret Zindy Laursen's nye CD "reach out", hvor hele "TV-bandet" backer Zindy op ... som de har gjort med flere andre f.eks. Thomas Helmig ! Søren Runge har i øvrigt spillet med bl.a. Søs Fenger, Dario Campeotto, Sanne Salomonsen og nu altså ... Kasper Winding.

...

 

1-12-04

Magasinet Eurowoman kan i hvert fald godt lide CD'en "Domestika".
Læs Katrine Rings anmeldelse her.

Og så kan du sørme også læse en form for dagbog (Diary), som Kasper selv udgiver på det specielle website vedr. Domestika: www.domestika.co.uk

 

28-11-04

DOMESTIKA spiller fredag d. 4. februar på Train i Århus, og lørdag d. 5. i Pumpehuset i København.

15-11-04

Kasper er pænt i vælten for tiden: både Bubber's "Scenen er din" (fredag 19. nov.) og TV3's "Idols" (tirsdag 16. nov.) har et Kasper Winding-nummer med på programmet, når deres finale afvikles. Undertegnede fremskaffede faktisk teksten til TV3 ... hvor Kasper's ven Thomas Blachman sidder i dommerpanelet.

8-11-04

Sidste nyt: turneen fra starten af februar (2005) bli'r som trio:
 • Kasper: sang, computer og lidt af hvert
 • Søren Runge: keyboards, computer, vocal
 • Jeppe Mosgaard: trommer, computer og vocal

Check DOMESTIKA's eget website her

3-11-04

Nye interviews, artikler m.v. under "Interviews"

1-11-04

Websitet kan fejre 5 års fødselsdag !!

23-10-04

Trackliste, covernoter, anmeldelser m.v. på den nye CD "Domestika"

18-10-04

DOMESTIKA coverVia en "sædvanligvis velunderrettet kilde" har jeg fået et link til musik-bixen "CD-Skiven" på nettet, som fra på mandag sælger Kasper's nye CD "Domestika". Og på deres site kan man rent faktisk høre en lille smagsprøve på 14 af de i alt 18 numre på pladen ! Og her er et glimt af coveret:

Check it out: http://www.cdskiven.dk/default.asp?view=album&albumid=128588

13-10-04

I den forløbne weekend var der i aviserne hele 2 interviews/artikler med Kasper: dels i Ekstra Bladet (lørdag) og dels i Berlingske Tidende (søndag). Du kan læse dem begge her og se nye billeder !!

4-10-04

"Domestika" udkommer i Danmark mandag d. 25. oktober - og Kasper starter på turne med bl.a. den ny musik fra 4. februar 2005 !!

Bandet bliver sandsynligvis Jens Runge, Søren Runge og Jesper Mechlenburg.

 

15-9-04

Kasper mener ikke, at turneen bliver til noget før i slutningen af januar eller starten af februar. 

Pladen DOMESTIKA får i øvrigt sit eget website, idet det er et selvstændigt projekt - men det er nok det tætteste vi kommer på en ny "Kasper Winding-plade" nu om stunder. Der er endnu ikke nogen officiel web-adresse til den. Jeg skal mødes med Kasper sidst på måneden og håber at have nogle forskellige nyheder.

15-8-04

Foto: Ole ChristiansenUdgivelsen af "DOMESTIKA" er sat til mandag d. 20 oktober. Der har været nogle små forhindringer som f.eks. den rigtige rækkefølge på pladen, men Kasper og Thomas Blachman har nu løst det til deres egen tilfredsstillelse. Der kommer måske også en ny single start/midt i september, som heder "Alphaville (how are you)" skrevet af Blachman og Kasper.

Hvad angår turne er der ikke fastlagt noget bestemt endnu, men forhåbentlig nogle koncerter i slutningen af november og starten af december. I Danmark bliver det nok ikke til mere end 4-5 koncerter. Watch out :-)

4-6-04

Jeg er tæt på at få fat på et eksemplar af promo-singlen" "Feel" - et af numrene fra Kasper's kommende CD på plademærket Playgound (www.playgroundmusic.com). Da det netop "kun" er en promo-single (som ikke bliver "rigtigt" udgivet), så vil jeg naturligvis forsøge at overbevise det nye pladeselskab om, at det er en god idé at distribuere nummeret samtidigt via websitet som MP3-fil.

9-5-04

Der er ulmende rygter om en Kasper Winding-turne til efteråret, når den nye plade DOMESTIKA er udkommet !

26-4-04

Kasper udsender en "promosingle" med titlen "Feel" fra sit kommende album DOMESTIKA allerede i NÆSTE UGE !! Forhåbentlig får vi den at høre mange gange i radioen (den er desværre ikke til salg ...)

Hele albummet udkommer i slutningen af august på det svenske selskab "Playground" - som udgiver pladen i hele Skandinavien samt de baltiske lande. Der forhandles stadig om, hvem der skal udgive albummet i det øvrige Europa. Mere nyt følger snart !!

25-3-04

Der er ikke så meget nyt under solen p.t. - vi venter blot på den kommende CD fra Kasper.

I mellemtiden kan man fordrive timevis med at læse de mange anekdoter, gamle nyheder og diverse oplysninger her på nyhedssiden. Alt er arkiveret helt tilbage til starten på websitet i november 1999 (se oppe under billedet til højre).

Via en svensker fra Lund blev jeg opmærksom på, at begge LP'erne med den danske fusionsgruppe Entrance faktisk er udgivet på en samlet CD. Jeg har netop fået den hjem fra biblioteket.

4-2-04

Kasper og Henrik Balling (ex-Gangway) har skrevet og produceret hovedparten til sangerinden Kathusja Babikian's kommende plade. Lørdag d. 14. februar kan du høre hende i Vega i København !!

Billedet her stammer fra websitet www.kathusja.com som dog i dag kun består af denne forside. Men der er åbenbart en hjemmeside på vej om Kathusja - måske i forbindelse med den kommende CD ...?

31-1-04

Nu plejer websitet jo ikke at beskæftige sig med Kasper's privatliv - men i mangel af bedre (stof), så kan jeg i mellemtiden henvise til det kommende  nummer (2. febr. 2004) af magasinet "Mad & Bolig" som bl.a. besøger Simone Bendix og Kasper Winding ... Der er mange fine billeder, men de stammer dog ikke fra deres nuværende hjem. Reportagen handler om deres tidligere hjem i London - og billederne er alle taget af Kasper's søde ex-kone Pia Tryde.

17-01-04

I sin nytårhilsen lovede Kasper mig, at 2004 ville blive et "tumult-agtigt år". Det handler givetvis om hans egen kommende udgivelse samt ny plade med bl.a. Kathusja Babikian. Nærmere informationer følger HER, så snart der er noget konkret at berette !!

Som en nyhed får du nu en special-CD med i købet, hvis du bestiller den specielle "Kasper Winding T-shirt" her på sitet. 

backbutt.gif (2353 bytes)