KW-ban_1.gif (8139 bytes)

Websitet er Kasper Winding's "officielle website", men Kasper skriver IKKE selv noget på sitet - så det gør JEG altså. Og naturligvis samarbejder jeg med Kasper om en del af stoffet, nyheder o.s.v. Skriv gerne til MIG, hvis du har kommentarer eller tilføjelser - eller hvis du vil i kontakt med Kasper Winding, så sender jeg din besked videre !

:-)

Om webmaster på www.kasperwinding.com:

Undertegnede - Søren Noah (f. 28-7-58) - har været fan af Kasper Winding siden jeg var 17 år og hørte ham i bl.a. Buki Yamaz og Entrance. På det tidspunkt begyndte jeg også at spille trommer selv - stærkt inspireret af Kasper !!

Ideen til websitet opstod i februar 99 og det kom på Internet 1. nov. 99 efter lang tids research og mange mails frem og tilbage med bl.a. Kasper ... Læs nærmere her !

Jeg er uddannet skolelærer i 1981 og underviser i dag i IT på Niels Brock. I fritiden bruger jeg også meget tid på computeren, Internettet og webdesign, så ligesom Kasper lever jeg jo faktisk af min hobby.

Jeg er afhængig af musik fra Weather Report/Pat Metheny til Beatles/Stevie Wonder/Prince og Debussy/Sibelius/Ravel ... men det kan man læse meget mere om på mit eget "private" website: www.noah2900.dk 

Noah i San Gimignano, Italia (2004)

Søren Noah
(webmaster)

Besøg webmaster's private website ?