KW-ban_1.gif (8139 bytes)

"Kasper Winding T-shirt" 

- som kun sælges her på websitet ... Med i prisen får du en CD med et nyt, sjældent Kasper Winding-remix af "Sjæl i flammer" !

Motivet stammer fra en af koncerterne på turneen i 2001 og med web-adressen www.kasperwinding.com nedenunder. Selve original-fotoet (taget af Morten Ranners) kan ses her.

Trykket er i A4-størrelse på en lysegrå (meleret) T-shirt i super-kvali (100% forkrympet bomuld, med dobbelte syninger og nakketape) - og på ryggen med teksten Hvem fa'en er Kasper Winding? som vi også så på bandets trøjer på turneen i 2001.

Trøjen er på begge sider trykt i serigrafi, som bevarer trykket flot efter utallige vask. Men lageret er ved at svinde ind ... der er kun få eksemplarer tilbage (str. M) af denne unikke tee - og der vil ikke blive fremstillet flere !!

CD'en er en ekstra bonus og indeholder 2 forskellige versioner af Kasper's eget remix af hittet "Sjæl i flammer" (slutningerne er lidt forskellige). Han lavede det under pseudonymet "K-Vibe" - og den er ikke udsendt på markedet. Det er et radio-remix, som kun er fremstillet i 150 eksemplarer - og det har i øvrigt kunnet downloades fuldt lovligt i lang tid i mp3-format her på sitet (med tilladelse fra Kasper og Virgin Records). Men bonus-CD'en her er i det normale musik-format, som du plejer at købe i butikkerne, og derfor i en langt bedre kvalitet !!

Pris inkl. CD: 145 kr plus forsendelsen - på 2 måder:

  • Du sender 145 kr plus 15 kr til forsendelsen (160 kr i alt) til webmaster Søren Noah, som så straks sender en T-shirt til dig. Du kan sende kontanter i et brev eller sætte pengene ind på bankkonto, som oplyses, når du bestiller.
  • Eller: du bestiller trøjen via mail, og den bliver sendt til dig pr. efterkrav hvilket er noget dyrere: 145 kr plus 55 kr (altså 200 kr ialt).

Husk at opgive navn, adresse og telefonnummer.

OBS: T-shirten findes nu kun i størrelse Medium !!

T-shirt (front)

Foto (motiv på trøjen): Morten Ranners
Grafik: Søren Noah

T-shirt (back)

Hvor ender du nu henne ??