Webdesign


Jeg går ind for websites, som indeholder god information frem for ting, der kommer flyvende ind fra højre og venstre med elendig musik til ... Da Niels Bohr og Albert Einstein udgav deres ting, var der næppe nogen der interesserede sig for, hvilken skrivemaskine de havde brugt. Og sådan bør det også være. Det er ligegyldigt, hvilket program du bruger til at lave din hjemmeside, bare budskabet kommer ud - og Microsoft Frontpage er rigtig fin til den opgave !!

Mange websites med et "flot og avanceret" design har desværre intet indhold - eller meget lidt. Og jeg mener IKKE, at det kan være meningen med Internettet ...

Hvad ka' det bruges til ? Er det bruger-venligt ??

Her på websitet kan du læse en masse om grundlæggende webdesign med programmet Frontpage - samt det gratis program Netscape Composer, som jeg selv startede med i 1998. Men efter et halvt års tid blev det udskiftet med det langt smartere og effektive Frontpage 98, som siden er opdateret flere gange med nye versioner.

På mit private website ligger der en en kæmpe afdeling med gode råd vedr. anvendelsen af "Frontpage themes" (Temaer) og "shared borders" (Fælles kanter) - en slags konkurrent til brugen af Frames. Det er bl.a. mange af de ting, som ikke står i de danske bøger om programmet Frontpage 98 - et ganske genialt og brugervenligt program til webdesign !! Hovedparten kan godt bruges til at blive klog af, selvom du (ligesom jeg selv) er gået over til en af de nyere versioner af Frontpage på dansk.

Videre