Fredag: Fremlæggelse i plenum
og aflevering af case-opgaver


 • Om fredagen skal alle elever være forberedt på at skulle fremlægge alle deres 4 case-opgaver ALENE – selvom de godt kan være lavet i samarbejde 2-og-2. Som ved den rigtige case-eksamen behøver man ikke lave opgaverne alene, men jeg vil begrænse ”gruppearbejde” til 2-og-2 for ikke at risikere ”gratis badebilletter” til nogle af eleverne.
   

 • Det vil kun være en del af eleverne, som udtrækkes til fremlæggelse om fredagen (afgøres af læreren). Man fremlægger foran klassen og læreren og får en konstruktiv kritik bagefter. Karakteren for case-ugen udgøres dog af BÅDE fremlæggelse OG det skriftlige arbejde !!
   

 • Alle elever skal om fredagen elektronisk aflevere deres individuelle besvarelse (én pr. elev med tydeligt navn) af de 4 case-opgaver, således at alle kan opnå en individuel karakter for case-ugen. Mails sendes til Søren Noah: SONI@niels.brock.dk  med tydelig angivelse af navn og emne.
   

 • Hver elev sender 2 Word-filer (en med folderen fra opgave 4 og en med resten) samt en Powerpoint-præsentation. MAC-brugerne skal sikre sig, at jeg kan åbne filerne på min PC derhjemme - ellers kan jeg ikke bedømme jeres opgaver !!
   

 • Der vil nok gå lidt tid, før der foreligger en karakter for opgaverne. Bl.a. fordi vi løber ind i en vinterferie, hvor læreren holder FRI - og bagefter 2 uger med praktik (VFU). Men karakteren kommer - bare rolig - så det kan godt betale sig at gøre et godt stykke arbejde :-)