Billeder og "grafik" til Word-opgaven "Mocca" (4B)


fitnessbanner.gif (4082 bytes)

mocca_logo.gif (2852 bytes)

 

Selve teksten kan du kopiere herunder !

bike_back.jpg (4644 bytes)

Mest for kvinder...? 

Netcafeén Mocca har brygget et site sammen, der henvender sig mest til kvinder.

I Mocca's online-debatter er det kvinderne der lystigt diskuterer: sex, parforhold, sundhed og alt hvad der ellers hører kvinders liv til. Men det er langtfra alt hvad du finder på Mocca's sider.

I de over 30 online-brevkasser kan du få svar på alt! Det kæmpe ekspertpanel giver svar på alt mellem himmel og jord - og består blandt andet af: parterapeuterne Jannie Helle og Stefan Jørgensen, præst Per Ramsdal, dyrlæge Inge Tarnow, forfatteren Martin Østergård

I Mocca's særlige grafiske chat kan du møde andre med lyst til en snak over nettet. Her er tid og mulighed for både fordybelse, en hurtig snak eller flirt eller måske et helt specielt "chatforedrag". Kendte mennesker med spændende holdninger besøger ind i mellem Mocca's chat. Ofte indledes med et oplæg eller foredrag, hvorefter alle kan deltage og få vendt holdninger og fordomme, eller blot lære noget nyt.

Du finder også en masse: spændende artikler, anmeldelser, gode tilbud, sjove links, biorytmer og horoskoper, guider

… og meget andet på Mocca's sider. Og bare fordi de er mest til kvinder behøver de jo ikke at være mindre spændende for mænd - vel?

Så gør dig selv en tjeneste og besøg ”Mocca” for en velbrygget blanding af spændende stof for og om kvinder: www.mocca.dk

”Mocca” er den del af ”Scandinavia OnLine” web-konceptet (www.sol.dk)

 

Venligst: Søren Noah (IT phone home)