Sæt en "løs" webside på stamtræet og giv den "Shared Borders"


I FP Explorer/Navigation View har du øverst en del af "stamtræet" synligt (du kan nok ikke se det hele) med alle de filer, som p.t. kan indeholde Shared Borders.

Samtlige HTML-filer i dit website kan du se i en liste nedenunder - med et lille rullepanel ude til højre.

Her kan du f.eks. finde frem til en fil (webside), som du ønsker at "sætte på stamtræet" (det er ægte familiesammenføring ...).

Nu trækker du med musen denne "løse" fil op og sætter den på under den fil (kasse), som den skal være underside til. Vupti, og denne webside er nu med i det fine selskab.

Når du så åbner samme side i Editoren, så mangler du måske at kunne se "Shared Borders" - det kan være fordi du tidligere har valgt dem fra. Men nu skal du bruge dem, så du vælger i menulinjen Tools: Shared Borders og træffer dit valg her. Og så er der pludselig Shared Borders på websiden !!


PS: det er også muligt at fjerne en webside fra "stamtræet" (så websiden undgår Shared Borders):

I FP Explorer/Navigation View højreklikker du på websiden (kassen) og vælger Delete (!!). Frontpage spørger straks om du blot vil fjerne den fra knapper o.lign. (Remove this page from all navigation bars) eller om du helt vil slette filen totalt (Delete this page from the Frontpage web). Sandsynligvis vælger du det første ...og så skal du huske at linke frem og tilbage "manuelt" så den ikke skal leve et isoleredt liv alene ude i cyberspace !!

backbutt.gif (2193 bytes)